Detaljer omkring den 2. Exodus

 

God dag Erwin!

Jeg skriver i håb om at få lidt flere detaljer omkring den 2. Exodus, som du kort nævner i ordforklaringen bag i Indsigtens Sted.

Altså: please elaborate!

Jeg har forstået at det muligvis har været årsagen til renæscencen(hvis det staves sårn), er det en misforståelse?

Ganske venligt

Jørgen K. Laursen
Aalborg

 


 

SVAR

 

INDSIGTENS STED er en roman, og ordforklaring, bagsidetekst, etc. hører temmelig indlysende(?) med til fiktionen. Det forhindrer naturligvis ikke, at meget i den er inspireret af virkelige begivenheder og personer (fra min ungdom, som var næsten lige så vild som min alderdom) hvad der er ret specielt for mig.

Det gav da også en morsom balancegang, da den skulle lanceres - undtagen for pressen, der som sædvanlig gik i med begge ben. Fundamentalt er den naturligvis ikke mere veritabel end THE SHINING - bare en hel del bedre.