Den Gode Dræber

 

Vær hilset!
Jeg kørte rundt i København forleden dag og så enw.dk propaganda!På min tur mødte jeg flere klistermærker med enw.dk klistret på skiltene og det overraskede mig meget at se reklame for siden her rundt i hovedstaden. Jeg kunne tænke mig at vide om det er noget officielt eller om det er "hjemmelavet" reklame.Der står ikke noget om det her på siden.
Forresten er jeg igang med at læse RUM,og den leve op til forventningerne..desværre har jeg ikke penge til at anskaffe mig en! ØV!
Nok vrøvl...Jeg lagde mærke til at "Den Gode Dræber" fra bogen har en slående lighed med seriemorderen Sam fra Spike Lee's film "Summer Of Sam". Har du set filmen og kan det være at du har fået idéen til din morder fra den?

Med Venlig Hilsen

The Prodigy

 


 

SVAR

 

Du kommer nok til at forklare mig forskellen på officiel og hjemmelavet reklame. enw.dk er jo i sig selv "hjemmelavet", al den stund hverken Borgen eller nogen andre professionelle eller ansvarlige mennesker har noget med den at gøre.

Jeg kender ikke den film, du nævner, men hvis du hentyder til David Berkowitz ("Son of Sam") kan jeg ikke se, han ligner min filosofiske psykopat mere end enhver anden seksualmorder, hvad Ken Fechs jo i al fald ikke er. Det lyder, som om du kun kender nogle få seriemordere - de er skam uhyre forskellige. Men det er måske heller ikke noget særlig tiltalende emne for nærmere studium ...