Ulv, guru og godsejer

 

Et sted oppe i det mørke Jylland, nord for Randers, sådan cirka i Jyllands 'øje', bor den sælsomme, excentriske forfatter og godsejer, Ulven, Kultmesteren, en dunkel herre med ord præsenteret som hære, forskellige flag og kompagnier, alle disse hære af ord marcherer til stadighed fremad i ulige takter, og de marcherer ud i hovedet på Dem, Ærede Læser - vær kuns forberedt på a little of everything (lidt af hvert, altzå).

Der bor en Godsejer i det Mørke Jylland, og han er mørkets bestyrer; født dansk, for "her taler med dansk". Sådan argumenterer godsejeren så finurligt og uventet ligefremt, folkeligt, midt i en redegørelse for transcendens via pisk og lænke; han er en mand, der tager fat om livets værdier...kan hænde, vi finder tågerne deroppeaf så kølige endda - i tågen er der en sælsom duft, der er røg, der er damp, der er tryk tilstede, des nærmere...

Da han var ude at fiske blandt studenter, han for sjov hjalp med at lave skoleblad, fik han en rigtig god én i nettet - Elena - hun er hans hustru og passer godset og sørger for dette og hint. Hun deltager også i den lærde debat - hun er klog kvinde, Kultmesterens Perle.

Vi kommer...vi hilser...vi lytter...

En sælsom detalje ved elite-satanisten i 'øjet': Han vist, synes, tilsynladende som om - hverken ryger eller drikker. Det er suverænt med begrænsede behov - tænk at kunne skrive sig både fuld og skæv, blive klar ved fingerknips.

Vi kommer...vi hilser...vi lytter...

Vi er Wulffioter på march, vi tænker, før vi taler, og når vi taler, da er det givet - dermed styrkedes Vor Sag - Wulffiotismen.

Når vi forlader de kolde tåger i "øjet", vender hjem til Randers, Århus, Aalborg, Odense, København...er vi ordknappe, men skuler vidende omkring. Og vi nynner så sagte for os selv 'Ulvens Pris'...

Men der er vist ikke noder herinde.

Med venlig hilsen...Wulffiot666

 


 

SVAR

 

Is that a question?