Jeg har læst "ufo" og "verden"

 

hej Mr wullf
jeg har læst "ufo" og "verden". og jeg må sige at verden blow my mind. aldrig har jeg læst en bog med så meget kød på, samtidig med din til tider meget smukke måde at skrive på.men mit spørgsmål må så lyde: Når "verden" nu ikke er ældre, hvorfor er den så, så svær at få fat i? en anden ting dine bøger er dyre, hvorfor det? Det er en skam at du ikke er blevet oversat, for du har fat i den lange ende.jeg bliver ved med at hører de medst skumle ting om dig, men det er nok bare mig der har en indoktrineret holning til satanisme, dit verdensbillede er råt men smukt.Mærkelig mail, jeg ved det, jeg ville bare lade dig vide at jeg beundrer de to jeg har læst, og glæder mig til flere
vh. Claus

 


 

SVAR

 

Det glæder mig, at Verden blew your mind - når du har læst Rum, vil det være omvendt! Hvad mener du med "til tider"?

Grunden til, at mine bøger er så dyre og sjældne, er naturligvis, at de er så gode, at læserne slås om dem hos antikvarerne. Til gengæld er de så billige i boghandelen - hvor vil du ellers finde en bog til omkring 50 øre siden, bortset fra Lægeromanen? Principielt oversætter man fra engelsk til dansk, ikke omvendt - og så gik du og ærgrede dig over, at du var dansker.

Det er selvfølgelig irriterende med alle de løgnehistorier, folk fortæller om mig, men det kunne da være værre - sæt, der var nogen, der opdagede sandheden! Vist er djævledyrkere da trælse (men så kan man jo bare lade være med at komme i den danske folkekirke). Mærkeligt svar, jeg ved det, men det er nok lidt som mine foredrag, jeg hører aldrig selv efter ...