Selvoptagenhed

 

Du er dog nok den mest selvoptagede nar jeg nogensinde har læst en tekst fra. Det kunne måske være en ide at du forlod din lille jeg-verden, og kom ud og levede med resten af befolkningen.

Venlig hilsen
Kjeld Jeggesen

 


 

SVAR

 

Kjeld JEGgesen? Vel, Kjeld: Ja, jo, men hvis svinehyrden vælter sig på møddingen, hvem skal så fodre grisene?

Hvad angår "lille", så tror jeg nok, den ville fylde mere af programfladen end Farum by- og sogneråd tilsammen, hvis nogen nogen sinde skulle vove at lukke mig ind på skærmen igen. Og her er vi jo tæt ved sagens kerne: Ikke alle har lige meget at sige, og der er åbenbart nogle, der mener, at det ikke bør influere på deres taletid - det hedder forresten fascisme.

Så lad mig nu give dig et råd: I stedet for at spilde din tid med "resten af befolkningen" (hvormed jeg kan forstå, du mener den del af den, der ikke har en tanke i hovedet) bør du anvende den på at læse en bog (der adskiller sig fra en avis ved at være så selvoptaget at sige noget nyt). Så kan du måske få renset din hjerne for alle de rigtige (meningsløse) meninger og lære noget om livet.