Hvad kan De?

 

Hr. Erwin Neutzsky-Wulff.

Vil De betegne Dem selv som mager/magiker, der praktiserer magisk kunst i det virkelige liv?

Hvad kan De? Rejse i tiden? Få ting til at virke levende? Være flere steder på én gang? Være vægtløs? Få visse ting til at ske, uden at være tilstede selv, hvor det sker? ... og hvad man ellers kunne foreslå.

Jeg vil tage hatten af for, om De svarer, at De egentlig ikke kan noget særligt, bortset fra at skrive godt og være en dygtig underviser, endsige mand og elsker.

Men kan De sådan noget, man utvetydigt må betegne som magi, således, at De uden forstillelse kan kalde Dem mager/magiker?

Jeg vil også respektere en bekræftelse på, at De kan udføre visse magiske kunster, men det kommer ikke mig ved, præcis hvilke.

Spørger i venlig nysgerrighed

Benjamin Berg

 


 

SVAR

 

Hvis man tror, bagere maler skilte, at smede sælger søm, eller at magere laver kortkunster, kan man ikke være specielt nysgerrig. Men jeg sætter da pris på venligheden ...

PS: Jeg kan rejse fremad i tiden et sekund i sekundet, og være et sted ad gangen - men det har taget mig lang tid at lære.

PPS: Magi er at skaffe sig alt, hvad man ønsker sig - uden at blive grebet en eneste gang i at bryde naturlovene. Lidt hen efter lovlydige gangstere ...