Endnu et kursusspørgsmål

 

Hej Erwin,

Jeg er langt om længe kommet i gang med okkultisme og stødte, på s. 58, nederst 2. spalte, på en temmelig overfladisk omtale af nogle forsøg på katte, der, hinsides enhver tvivl, skulle bevise hvorvidt visse geometriske figurer skulle være medfødte. Da dette bevis er forholdsvis essentielt for forståelsen af det okkulte verdenbillede ville det være ønskeligt om du ville forklare hvad disse forsøg gik ud på.

Jeg er ikke i tvivl om, at en kursustilmelding kunne gøre arbejdet, men jeg er så uheldig, at arbejde samtlige dage kurset kører. Desuden tror jeg også, dit svar kunne komme andre til gode.

På forhånd tak,
Emil.

PS. Jeg vil lige takke for dit forfatterskab, der virkelig har fået sat min hjerne i sving.

 


 

SVAR

 

Se UNDERVISNINGSASSISTENTER SØGES under NYHEDER