Hvem, hvad eller Juno?

 

Hej, Erwin!

En veninde af mig, som jeg har kendt igenn. ½ års tid, har "boet" hos mig i omkr. 2-3 uger. Hun har kontakt med en incubus. Dette er ikke, jeg vil adressere, men følg.:

I løbet af to døgn, har hun set 'mig' 3 gange:

1-ste gang var om formiddagen. Hun sov i soveværelset, og jeg var i stuen, hvor jeg havde en anden gæst. Senere, da hun kom ind i stuen, spurgte hun mig, hvad det var, jeg havde villet sige hende, da 'jeg' kom ind i sovevær. tidligere - hun havde ikke hørt det hele, og havde nu glemt hvad hun hávde hørt. Jeg fortalte hende, at jeg ikke havde været i sovevær. og ikke havde haft noget at fortælle hende da.

2-den gang hun så mig, var samme nat: hun vågnede ud på natten og så 'mig' sidde ved min computer, sammensunken, som om jeg sov (dette er sket irl). Hun forsøgte at vække 'mig', men jeg reagerede ikke, hvilket jeg almindeligv. ville have gjort. Jeg spurgte næste dag til mit udseende, om min klædedragt, andre detaljer som ect. ændring i hårfarve, og om jeg havde føltes anderledes at røre ved, end jeg ellers gør. Hun sagde, at alt var som normalt.

3-die gang, var senere samme nat. Hun vågnede igen, og så mig denne gang sidde i en lænestol og sove. Hun undrede sig, idet jeg jo kunne have lagt mig i sengen.


Jeg fortalte, at det ikke kunne have været mig, hun havde set og rørt ved disse lejligheder.
Det er ikke sket siden.
Min veninde har selvsagt spurgt mig, om hvem el. hvad det så var, hun så og rørte, men jeg kan ikke svare på det.

Da jeg allerhøjest kan kalde mig 1.grads-indviet, og selv vil mene, at jeg nok er vocatus, mener jeg ikke umiddelbart, at det er nærliggende, at det skulle være min Juno, hun har set.
Men hvilken anden forklaring er der?

Jeg ved ikke, hvad jeg skal tænke om dette.

Det kunne være nærliggende at tro, det var en psykologisk omfortolkning af hændelser, som min veninde oplever stærkere i mit selskab (fordi jeg er den, som "ved" mere af os to), men i så tilfælde ville der have været et element af forventning til noget overnaturligt, men det var derimod tydeligt, at for hende, var det dagligdags hændelser...indtil jeg fortalte, at det var det altså ikke alligevel.

Jeg er ikke syg el. svagelig, så det er ret usandsynligt, at det skulle have at gøre med nærdød. Men havde det at gøre med det, ville der vel alligevel være tale om min Juno!?

Jeg vil være glad, hvis du vil give mig et bud på, hvad det er, vi har haft med at gøre her. er det muligt, at det faktisk er min Juno, hun har set? Hvis det ikke er tilfældet, hvad er mon så? Jeg håber, du vil sende mig nogle ord om, hvad du mener!
----------------------
Til slut: Jeg anser mig for at være priviligeret, at jeg har gjort dit, din undervisnings, og ikke mindst dit forfatterskabs, bekendtskab!

Jeg ønsker dig og din familie fortsat Lykke!

Venlig hilsen Tatyana.

-------------------------------------------

Red river, red river, ...
No will is still as a river ...
Delay, decay. Living, living,
Never moving. Ever moving
Iron thoughts came with me
And go with me:
Red river, river, river.

T. S. Eliot.

--------------------------------------------

Listen to the fools reproach,
it´s a kingly title!

William Blake.

 


 

SVAR

 

At entiteter optræder som familiemedlemmer og bekendte, er ganske almindeligt, især i de tidlige transcendenser, hvor et forhold skal etableres. Moderne mennesker har jo ingen kulturbaggrund for at acceptere "the little people".

Besøgene har ellers ingen relation til den person, der forekommer at besøge en. Ofte vil det være nogen, man har tillid til, som enten udstråler autoritet, eller som man har eller har haft tillid til.

En af mine myster meddelte på et tidspunkt således forklædte entiteter, at de godt kunne tage masken af. Paradoksalt nok forsvandt de selv, men efterlod deres fysiske hylster som aflagt tøj. Efter gennemgangen af bl. a. ophanim i det ellevte seminar skulle det være muligt at etablere et mere direkte forhold.