KursusKursus

 

Hej, Helene!

Jeg har for nyligt anskaffet mig en computer, og opsøgte selvfølgelig Erwin´s side, hvor jeg fandt, at der er sket en del udvikling, siden jeg i slutningen af 80-erne deltog i et privat kursus hos ham, da han boede på Vesterbro.

Jeg er blandt de mennesker, som "mere el. mindre" lever for en indvielse. (Det er egtl. nok dét, som holder mig i live, for at sige det som det er!)

Der har så været en del problemer og hændelser, som har forhindret, at jeg har fået gjort virkelighed af det. Men det betyder så sandeligt ikke, at jeg har givet op. Tvært imod.

Jeg ser nu, at Erwin holder kurser, men i...Huset? Er det Huset i Magstræde, der er tale om? El. er det hjemme hos Jer i Jylland? Jeg er som altid ivrig efter at deltage, at lære mere, at komme i gang med the real thing. Jeg er blandt dem, som kender Okkultisme og Magi bagfra (well, not exactly).

Vil du evt. sende mig nogle oplysninger om, hvor, og hvordan det hele foregår?

Efter at have aflagt besøg på Wulff´s hjemmeside, ser det ud til, at der nok skulle være plads til én til på kurset. Jeg er ked af ikke at have deltaget indtil nu, men det er som sagt fordi jeg ikke har vidst, at der var noget kursus!

Det er rart at hilse på dig, selv via mail!

Tak for din opmærksomhed!

Venlig hilsen Tatyana

 


 

SVAR

 

Du er hermed registreret som kursusdeltager. Nærmere oplysninger om KURSUS finder du på hjemmesiden under KURSUS.