Rumrejse

 

Kære ENW

Det er synd, at RUM ikke har gjort dig rig. Bogen fortjener da mere opmærksomhed, end som så. Så svær er den da heller ikke...?! Ja, jeg behøver såmænd ikke nogen indføring.

Jeg er begyndt forfra på RUM, som jeg kom godt ind i for et halvt år siden, da jeg konstant rejste rundt. Måtte efterlade bogen hos noget familie. Har nu hentet den. Er på visit i København, fortsætter med at læse den store sælsomme roman et andet sted, end sidst.

Sådan vil jeg åbne bogen nye steder, i nye rum, forstås. Mit liv er ikke længere en konstant rejse fra rum til rum, men har dog stadig noget af det, når jeg ellers lader det være sådan. Skriver selv på en roman af en hel anden karakter, men med en lignende idé om at "være transcendensen".

Fra rum til rum, oh yes, that's life -

Mvh. *

 


 

SVAR

 

Rig (på kontanter) er noget, jeg altid har frygtet at blive. At have mere, end man behøver for at opretholde tilværelsen, i bevidstheden om, at nogen har mindre, er trods alt den vigtigste årsag til kræft.

Opmærksomhed er vel det sidste, mysterierne behøver. Så som du ser, er alt, som det skal være. I øvrigt lykke på rumrejsen.

Mvh. ¤