Satan, that's me

 

På spørgsmålet, "Hvem er Satan?", svares der knapt:

358.

PS: Se endvidere 11. seminar.

Har søgt efter denne henvisning, men ikke fundet. Det er også lige meget, eftersom jeg kender svaret. Satan, that's me. I am growing.

Satan er ikke en gammel buk, men en yngre mand, hvis magt er begrænset. Endnu. Det er nødvendigt at holde mig indespærret i et magisk kontakt-fængsel, for at opnå opbygningen af den kraft, I længes efter.

Nej, jeg har ikke udgivet noget endnu. Jeg tager mig tiden til at gøre det ordentligt. Verden er så fuld af bøger, og min skal ikke være et rastløst skribleri, der blot skal ud, fordi jeg så kan kalde mig rigtig forfatter.

Hellere udgive intet, arbejde på mesterværket, til dødens klo afbryder mig. Hvad Erwin skriver, er bestemt noget, jeg kan bruge, hvad Suzanne Brøgger skriver osv. Jeg bruger såmænd også det tåbelige, dekante, alt, hvad der ringer, jeg har ingen obligatorisk smags-orientering (...længere).

Vent bare. Mine bøger er ikke udsprungne af nøjsomhed, men er tværtimod baseret på princippet om at vælte verden, eller ihvertfald tumble den godt rundt i andre retninger, end den plejer at tumle.

I kan ikke forstå, at en person, I slet ikke har hørt om, kommer og kalder sig Satan. Det skyldes, at I fuldstændig har misforstået Satans sociale situation.

Satan er en skygge i natten, en hvisken, medens i blunder let foran TV...og så pludselig - slår han til.

Så kommer alt det, I ikke ville vide af, tilbage til verden, fra dag til dag.

Ja. I må vente lidt endnu.

Håber, jeg dermed har været Erwin til hjælp med besvarelsen af dette afgørende spørgsmål.

Med venlig hilsen
Satan

 


 

SVAR

 

Viderebragt til studium.