Minoritetspartiet

 

Hej Erwin

Ville det være latterligt at forestille sig, at det ville gøre nogen som helst forskel at stemme på og støtte Minoritetspartiet i kampen for en mere anstændig tilværelse at leve i for os mennesker?

 


 

SVAR

 

Ja. And for the simple reason, at "Minoritetspartiet" ikke er noget parti - det er en underskriftindsamling (selv om initiativtagerne næppe kender forskellen).

At samle underskrifter imod udryddelsen af hvalerne er i bedste fald tidsspilde. At tro, man af den grund har startet et hval-parti, er ren idioti - hvad er kaskelotternes landbrugspolitik?

Er de højre- eller venstreorienterede? I det mindste ikke det sidste, eftersom socialismen ifølge partiejeren er gammeldags og menneskefjendsk.

Højreorienterede? - næh, skal vi ikke gætte på, at de er hævet over partipolitik, de er "humanister", dvs. deres engagement er hen efter oberstindernes, der strikker vanter til drengene ved fronten. I går legede man okkultister, i dag politikere, og i morgen formodentlig skibsredere - hvis man kan skrabe sammen til en robåd. Ja, hvad skal man finde på, når man ingenting kan ...