Stavefejl igen igen

 

Er det et tegn på amøbeintelligensniveau, hvis man er ordblind.

Hilsen Jan Hesselø

 


 

SVAR

 

Nej - jeg er selv så ekstremt højrehåndet (en anden hjernefejl) at jeg kun kan skrive med en finger, og når det så skal gå rimelig hurtigt, bliver resultatet naturligvis langtfra fejlfrit. Det kunne jeg så sende til mit forlag, i stedet for at rette fejlene (om det så er ved hjælp af en retskrivningsordbog eller ej) og hvis min redaktør brokkede sig, fornærmet - som kun THE CHALLENGED kan være fornærmede - spørge, om det er "tegn på amøbeintelligensniveau, hvis man har hjernefejl".

Jeg tror, han ville svare, at en tekst, der er vanskeligt læselig på grund af stave- eller slåfejl, ikke nødvendigvis er tegn på uintelligens. Kun på uhøflighed.

PS: Men all reiufht - i9f it majes you feel any better ....