Malere

 

Kære Erwin

Det er altid givtigt at modtage forslag til kunstværker, man burde kende, især når de kommer fra en åndrig person. Dine film- og litteraturlister var derfor velsete og din musiksmag har du også tidligere uddybet, men hvad med malerkunsten? Hvilke malere vil du anbefale mig at stifte nærmere bekendtskab med?

Digteren Yeats nævner du sjældent, nogen speciel grund dertil?

Venlig hilsen Jesper Fontain
fontain@mail.dk

 


 

SVAR

 

Jeg har lige så lidt begreb om malerkunst som om musik, så det kan kun blive en smagssag (I don't know about art, but I know what I like) men ikke overraskende holder jeg meget af Blake, Bosch, Michelangelo, Poussin, Richter, Rossetti, Van Gogh og Waterhouse. Jeg er sikker på, der er mange fortrinlige digtere, jeg aldrig har haft lejlighed til at nævne ...