Spiller du computer?

 

Spiller du computer?

 


 

SVAR

 

Jeg spiller med stor fornøjelse computer-spil, men også her synes jeg, the rot has set in. Jeg har aldrig været meget for arcade, men holder af adventure, og derfor ærgrer det mig, at der ikke længere laves spil som Murphy, Knight og Phantasmagoria.

Det er da udmærket med 3D (selv om de nye 360 graders karruseller gør mig lettere rundtosset) men hvis man er fyldt tolv år, holder det hurtigt op med at være morsomt at prøve at ramme et eller andet tåbeligt udseende uhyre (de ser nemlig slet ikke sådan ud i virkeligheden). Spil, som kræver brugsanvisninger, der er tykke som en telefonbog, har jeg ikke stunder til, men jeg har da sat mig ind i Civilization, som stadig giver mig mange fornøjelige stunder. Måske nogen kan anbefale mig et nyt (som jeg ikke har spillet) rent adventure (no action) med en (sandsynlig) handling - I HATE Myst ...