Helena og Adele 3

 

Okay.

(Dit ironiske jepper smittede mig med ironi.Mit første spørgsmål må åbenbart have været lige dumt nok til, hvad du kan kapere. Blev bare lidt nysgerrig af alle de lædershorts.)

Anders And

 


 

SVAR

 

Kære Anders Fjog!

Jeg kan ikke se Helenas svar som ironisk, kun uhøjtideligt. Hun besvarede, hvad hun opfattede som a straight question og ikke et småfascistisk bøvs fra en skoledreng.

Derfor irriterede din reaktion mig, og jeg svarede i anden omgang - hovedsagelig fordi jeg ikke gider ulejlige hende med pjat. Når du tænker dig lidt om, tror jeg godt, du kan indse, at denne type morsomheder om andre menneskers religiøse baggrund (de plejer at handle om jøder eller muslimer) ikke har mere med humor at gøre end en pruttepude, men kun med angst, had og mindreværdskomplekser over for folk med en generende høj IK - prøv eventuelt Dansk Folkepartis hjemmeside!

Bortforklaringer er altså ganske overflødige. Bare find et sted, hvor du kan gemme dig, til du har skammet dig færdig.

PS: I øvrigt gled en passus ud af hendes svar, hvor hun nævnte, at hun som en del af sjette seminar den 1. marts holder foredrag om det at være under indvielse.