Tolkien og Abattoir

 

Hej Erwin!

Jeg kan godt forstå din begrundelse angående Tolkien som den dårlige side af litteraturen. Det er jo ikke den del af litteraturen der åbner ens øjne til nye ting eller den del man kan lære noget dybere af. Men jeg synes stadig at det er en fremragende fortælling. Man skal bare læse den som ren underholdning og ikke lade den skabe f.eks. et billede af mytologien. Som underholdning er den nemlig en ren nydelse, synes jeg. Den er et fremragende flugt fra denne ulidelige virkelighed vi lever i. Den er velfortalt og man kan nemt flygte ind i det opdigtede univers. Til det formål fungerer den fint.

Videre til dit eget forfatterskab.
Undskyld jeg ikke er så up to date, men hvornår udkommer din nye bog?(jeg kunne sikkert finde det et eller andet sted på enw.dk, men jeg prøver alligevel den nemmere løsning). Jeg kan huske at det var meningen at den skulle være ude omkring november 2002, men det mener jeg ikke at den gjorde!?!?
Så har jeg ikke mere at sige (for denne gang) end at jeg er meget glad for at jeg opdagede dit forfatterskab for nogle år siden. Det har været en nydelse (og en kamp) at æde sig igennem alle de sider og jeg mangler endda mange af dine hovedværker. Når jeg siger "kamp" så er det på grund af min manglende viden omkring det mytologiske, religiøse osv. i dine bøger. Der skal meget research til. Men selvom jeg måske har mælket omkring 50% af det, der er at mælke i dine bøger, så har jeg fået mere ud af dem end ud af andre bøger som jeg forstod 100%.
Slut med ros til dig...

Mange hilsener

Amor

 


 

SVAR

 

ABATTOIR går i trykken en af dagene, så der går nok en måned eller to ...