Eneboer?

 

"Jeg er ikke, har aldrig været og vil aldrig være I SELSKAB MED nogen. I øvrigt ville mit privatliv give den danske befolkning nervesammenbrud ..."

Det er jo også meget nemmere at blive enig, når der kun er en selv at blive enig med. Dine holdninger og meninger gi'r mere mening nu! ;)

 


 

SVAR

 

Ja, ikke sandt? Hele menings- og holdningshysteriet er jo i bund og grund opfundet af de emotionelt impotente - man kan altid SNAKKE om det.

Den såkaldte "samlever" bliver så endnu en "kollega", man kan diskutere verdenssituationen med. Jo, dejligt vejr -!

Og du har naturligvis ret: Sådanne mennesker er eneboere, for dem er sjælens ensomhed virkelig ubodelig, fordi de aldrig har turdet eller gidet trænge om bag den andens "personlighed". Længere kan man nok ikke komme fra Ulven i sin hule med sit kvindelige bytte.

Så om flæbene virkelig, som I påstår, har hinanden, er nok et stort spørgsmål. But keep watching BIG B(R)OTHER, foran et TV-kamera eller i det mindste et TV-apparat kan man næsten drømme, man er til.

Hvad skidt så, at Gladiatorer og Robinsonekspeditioner gør de livsuduelige til nazisoldater - i disse for vort land er der brug for kanonføde. Bon appetit!