Guddommelige magter

 

I forlængelse af Dit svar til mit spørgsmål om, hvad Du tror på, vil jeg gerne pointere, at jeg har læst flere af Dine bøger og bestemt har respekt for, at Du samler viden. Og også for, at Du udgiver bøger, som kan hjælpe andre med at samle viden og forstå vigtige ting.

Du finder hverken mit pseudonym eller mit originale navn i noget forfatterleksikon, eftersom jeg endnu ikke har udgivet noget. For jeg har nemlig så meget respekt for læsere, at jeg ikke vil pådutte dem noget sløset, ugennemarbejdet.

Jeg vil hellere arbejde hele livet på én bog, end udgive tre, som jeg senere fortryder.

Det må Du da kunne se en pointe i?

Du svarede ikke på mit spørgsmål om, hvad Du tror på - noget, jeg altså ikke finder klart svar på i de af Dine bøger, jeg har læst ('Magi', 'Verden', noget af 'UFO', 'Havet', samt 'Rum', plus allehånde af Dine løse skriblerier).

Mit spørgsmål lyder: RESPEKTERER DU EN GUDDOMMELIG MAGT, FOR HVILKEN DU SELV KUN ER EEN BLANDT MANGE, OG HVIS VILJE ER OVERORDNET DIN EGEN?

Iøvrigt: Respekterer Du, at man må skrive en bog, før man kan udgive en bog, og at dén slags sagtens kan tage mange år?

I håb om præcist svar,
Benjamin Berg

 


 

SVAR

 

Din hensynsfuldhed over for dine læsere er værdsat.

Mit svar lyder: JEG RESPEKTERER GUDDOMMELIGE MAGTER, HVORAF JEG KUN ER EEN BLANDT MANGE, OG HVOR INGEN VILJE ER UNDERORDNET NOGEN ANDEN.

Jeg håber, det er præcist nok ...