Et nyt projekt?

 

Hej Erwin

At dømme efter Aggers udtalelser på nettet, og en mail han sendte til mig, mener han, at du på forummet opfordrer til at bakke op omkring et projekt, muligvis ala Faklen, med dig som leder. Jeg er ikke sikker på at det er sådan at dine indlæg skal tolkes, og det er derfor jeg skriver til dig.
Jeg vil sådan set tilbyde min hjælp, i så fald at du har noget i gære.
Jeg kan ikke tilbyde så meget andet, end at sætte plakater op, fordele blade og foldere, og andet idiotarbejde. Men så er den post fyldt ud.

Jeg har hele tiden haft stor tillid til, at hvor Du er involveret, kan alting ske. Derfor håber jeg at du har noget i gære.

Venlig hilsen Troels

 


 

SVAR

 

Det undrer mig sådan set lidt, eftersom jeg netop i mine indlæg mener at have givet udtryk for, at Faklen var et one-shot. Rune var alt andet end taktiker, men han var den fødte organisator, som ikke bekymrede sig en døjt om, at al hans tid gik med projektet.

Dertil kom en halv snes andre dedikerede personer, som sænkede både arbejde og SU i et blad, der gik med et konstant tordnende underskud. Jeg tror ikke, det er sandsynligt, at denne situation opstår igen - og det siger jeg med en vis lettelse.

Det forventedes jo nemlig, at jeg ikke blot tog ansvar for bladet, men for de involveredes liv (noget for noget) hvilket mere eller mindre fik mig til at sværge, da det hele var overstået, at - nåja: never again. Så - thanks but no thanks.