Hvad var spørgsmålet?

 

Hej ENW
Jeg fik anbefalet dit "site" og dine udgivelser af en ven. Da man skal gøre hvad venner foreslår (hvis de altså er gode venner) chekkede jeg din side ud, og allerede af din forsidetekst blev jeg hooked.
Af noget så simpelt som et ord.
"uforgribelig"
Jeg stussede - mistroede og .... slog op, og det er her glæden og dermed "hooken" lå gemt.
Jeg slog op - en ting jeg har gjort for lidt,og ikke siden teenageårene og min begejstring over Knud Holten en anden forfatter (dog fra det tyvende århundrede , som du ergo nok ikke kender - selvproklameret uvidenhed (læs manglende interresse?)) "Se bare nu skriver jeg sku' ligesom alle de andre, og vader rundt i indskudte sætninger og hvad ved jeg."

og hvad var spørgsmålet?

der var intet, men en tak for vagt interesse, til min ven Philip Høgh og til ENW, for genskabelsen af barnlig nysgerrighed - For længe glemt og sjældent brugt.
Med venlig hilsen
Anders JerlöW Nielsen

 


 

SVAR

 

You're very, very welcome ...