Kære Folke S. Dyhre 2

 

Tak for Deres hurtige og håndfaste svar.

Jeg kan betro Dem, at der allerede er flere her i Ustedhuse, der uden at blinke er parate til at melde sig ind i Deres nystartede forening. Hvem ved, om det med tiden kan blive et nyt nationalt samlingspunkt med alsang og fælles cykelture - vel at mærke for folk, der har betalt for deres cykler selv.

Undertegnede og hr. M. Enigmann, der bestyrer forsamlingshuset her i Ustedhuse, vil straks begynde at forberede et større borgermøde og en varm velkomst til hr. P. Ryhle-Straph. Det er godt at høre, at fremtrædende repræsentanter for loven også er begyndt i stigende grad at involvere sig i vort lands fremtid.

Jeg tror, unge som gamle vil strømme til for også at høre, om de mange spændende opgaver, der venter politiet, men som der altid er alt, alt, alt for få midler til. Nogle konkrete tiltag, man kunne overveje for at lette politiets arbejde var at rekruttere såkaldte borgergrupper, der bevæbnede med køller kunne rydde lidt op på gadeplan. Jeg ved godt, det lyder lidt voldsomt, men vi ved jo begge, at grupper af indvandrere kun forstår et slags sprog -- jeg mener, de kan jo dårligt snakke dansk.

Så kan politiet koncentrere sig om den rigtige kriminalitet, menneskesmugling og anden slags landsundergravende virksomhed.

Man kan jo se, hvor overbebyrdede de er, de stakkels betjente, ud fra de uheldige episoder, der indenfor de sidste par år har resulteret i en række dødsfald, men den hårde kriminalitet er også blevet meget hårdere, hvilket man igen kan sætte i forbindelse med indvandring og terrorisme. Så der er ikke noget at sige til, at politiet skyder med skarpt af og til, når man tænker på, hvad de er oppe imod.

Fremhæves skal imidlertid mediernes loyalitet overfor og opbakning bag disse modige mænd. Der har aldrig været så mange gode udsendelser i tv, hvor man kan følge deres arbejde på nært hold, og netop ud fra de udsendelser kan man jo se, at de gør deres bedste for at hjælpe disse fuldebøtter og narkomaner, ja, jeg havde nok trukket min pistol lidt flere gange, end de gør.

Det er i det hele taget dejligt at se, at tv og medier endelig har forstået, at man kommer længst med at lade folk tale ud, særligt folk med et stort ansvar. Det nytter ikke, at det hele bliver så kritisk, at politikere, politi og militær ikke kan få ro til at gøre deres arbejde. Man har en tendens til at glemme, at de jo er der for at beskytte os.

Da man f.eks. spurgte DRs programchef, hvorfor Danmark som et af de eneste lande havde valgt ikke at vise Al-Jazeeras billeder af ofre for USAs bombninger i Irak, svarede han, at man ikke var interesserede i "at skræmme seerne væk". Den slags skal man lære at sætte pris på, skal man.

At man så advarer mod de stærke billeder, når man viser ofre for palæstinensiske terrorister, er igen resultatet af moden overvejelse: Det er jo ubehageligt midt i aftenkaffen med den slags billeder, men det er jo selve demokratiet, der dér anfægtes, og så må der ligesom billeder på for at fortælle, hvilke bæster vi er oppe imod.

Nå, nu har jeg igen ladet iveren løbe af med mig. Oberst, lad os smøge ærmerne op, danskerne har nu længe kigget langt efter den stærke mand. Tiden er moden, aldrig har utøjet formeret sig med sådan en hast. Der må ryddes op, renses ud, så den unge blonde pige igen kan færdes trygt i Danmarks hus.

"Og gamle Danmark skal bestå, så længe lager haves ..."

Mange hilsner
Gunnar Danig.

Gud bevare Folke S. Dyhre

 


 

SVAR

 

Det er pudsigt, du nævner det - da vi startede ARIER GIV AGT, regnede vi egentlig slet ikke med den store tilslutning. Vi hører jo altid, hvor svært danskeren har med at komme op af sofaen.

Men der tog vi sandelig fejl. Politiassistent Straph er faktisk totalt booket up, så ivrige er alle efter at høre om vores alle sammens nye Danmark. Men han har lovet at komme til Ustedhuse, så snart han får tid.

Ja, jeg synes også, pressen gør et fantastisk arbejde, men selv om man i det store og hele lever op til sit ansvar, så er der dog åbenbart stadig et par journalister, der ikke helt har fattet galoppen. Som nu den historie med, at amerikanerne skulle have skudt på "demonstranter"(!!!)

Ja tænk, om danskerne kunne begynde at synge igen, alle de smukke sange, som er vores germanske folkearv, "Der er er yndigt land", "Lille sommerfugl", "Edelweiss" og "Die Strasse frei". Jeg kan da huske, da man i Middagskoncerten endnu kunne høre kongelige kammersangere i stedet for hylende negere.

Jeg tror dog ikke, vi behøver at lede så langt efter vores mand. For første gang i meget lang tid har vi fået en realpolitiker, der går med de stærke, i stedet for en tudesøster, der sidder fornærmet i et hjørne og fabler om menneskerettigheder.

Har du i øvrigt set vores nye plakat? Den viser vores statsminister i et lokomotiv for fuld damp mod solnedgangen med Per Stig som fyrbøder og overskriften FOGH FØRER. Jeg skal høre, om vi har nogen tilbage, efterspørgslen har været formidabel.

Mange Hilsener

Oberst Dyhre