Hvad er Virkelighed?

 

Jeg har spekuleret over hvad virkelighed er, og jeg er nået til følgende to resultater:

1: Den ene går på at der er to virkeligheder, som jeg har valgt at kalde den generelle og den egoistiske virkelighed, den lyder som følger:

Den egoistiske virkelighed er at virkelighed er som man opfatter den. En giraf har sin virkelighed et menneske sin egen virkelighed, altså at hvert individ har sin egen personlige virkelighed.

Men det er ikke den virkelighed folk er interesseret i at finde, for når man stiller spørgsmålet hvad er virkelighed?, ønsker man at finde den virkelighed der gælder for alle individer, det vil sige, det alle er fælles om at mene er virkelighed. Det er her, den generelle virkelighed kommer ind i billedet.

Hvis man tager alle virkeligheder der er skabt i hele universet, både giraffer og køer og rumvæsener, og samler alle deres virkeligheder i en gryde. Derefter tager man det fra som de alle er fælles om at mene er virkelighed.

Der er kun en ting de er fælles om at mene og det mener jeg at det er "EGO EST", jeg er, ergo er det virkrlighed

Hvad mener du om den teori?

Den anden teori har jeg fra filmen "13`th floor", at vores virkelighed er som et computerprogram, og det er dem der har skabt os der er virkelighed, (hvilket vil sige Gud Hvis man er religiøs).

Hvad mener du om den teori?

Med venlig Hilsen

Jens Brandt

 


 

SVAR

 

You seriously need to read some Neutzsky-Wulff …