Opfølgeren til Okkultisme

 

Hej Erwin,
jeg har gennem årene läst en del af dine bøger, med en del besvær og glæde, det er herligt når der er en forfatter der stikker ud fra mængden, den bog som har gjort størst indtryk på mig er Okkultisme, et i mine øjne storværk, hvor du får sat mennesket og dets væsen ind i et helhedsperpektiv. Dine tanker om erkendelsesteotien har åbnet nogle "vinduer" i mit sind, det var svært for mig at få greb om, men efter nogle omlæsninger over en periode er det begyndt at sætte sig, jeg er trods alt ingen halvstuderet fyr, men blot en lettere belæst tømreri øvre middelalderen, jeg ser frem til at læse opfølgeren, når jeg kan få fat i den.
venlig hilsen fra Peer Pedersen i Skåne.

 


 

SVAR

 

Kære Peer!

Jeg tror, du vil finde, at DET OVERNATURLIGE (2004) er noget mere end en opfølger. Held og lykke med den!