Krydsveje

 

Hej Erwin!

Jeg har læst mange af dine bøger, jeg elsker især, Verdenshistorien (oprindelsen) og havet, (læser i øjeblikket; Rum). Har du et foreslag til et studium der er spændende/ubytterigt for en tværvidenskabelig og filosofisk mand på 20 år. Det er en necesitet, at der er mulighed for at komme ind på arbejdsmarkedet bagefter.
Nu vil jeg fandensparkme gerne finde ud af hvad elaborat betyder. Du bruger det ofte og min intuition siger mig at det er noget med improvisation eller ungefær der omkring.

VH David

PS. anbefaler hermed bogen Mindmapping af Rita Carter - den vigtigste bog jeg har læst. Den handler om neurologi.

 


 

SVAR

 

Som det vil fremgå af SVAR TIL EN UNG MAND, er jeg ikke big on akademiske studier – de er nemlig sjældent særlig tværfaglige. Arbejdsmarkedet – ja, så skal det jo nok være jura (det er da i det mindste en eksakt videnskab). Elaborat betyder (ikke overraskende) ud-arbejdet (direkte oversat) gennemarbejdet (og derfor) kompleks og detaljeret …