Hackerkulturen 2

 

Ikke at spørgsmålet vedr. hackerkulturen var så interessant, men for at give dig mulighed for at give et interessant svar må jeg lige uddybe:

Din definition af hackere er den man også finder i de populære medier (aviser, tv) - altså at en hacker er een der laver virus og snydekoder og bryder ind i offentlige databaser.

Når jeg spørger til paralleller er det naturligvis ikke denne definition jeg mener, men den 'rigtige', nemlig hackere som betegnelse for den edbfaglige overklasse der har skabt det tekniske grundlag for f.eks. internettet og som for tiden mest arbejder indenfor den såkaldte 'open source' bevægelse. Altså dybt seriøse mennesker der godt nok tjener penge på det de laver men for hvem dette ikke er hovedsagen.

Jeg troede du var bekendt med den 'rigtige' hackerkultur - du har jo været inde omkring branchen på et tidspunkt.

 


 

SVAR

 

Prøv at læse mit svar en gang til – f. eks. min distinktion mellem hackers og crackers – hvis du altså kan læse …