Bliver De klogere?

 

Oplever du nogen gange at du har taget fejl af noget af det du har skrevet, når du, efter en rum tid, kigger tilbage på det?

Ser du nogensinde at du har haft taget fejl før, fordi din viden har udviklet sig?

I så fald, hvad er du blevet klogere på?

Nat Urgas

 


 

SVAR

 

Da jeg var barn, svor jeg til naturvidenskaben, men kom i sekstenårsalderen ind i en verden, der virkede på en anden måde. Siden da er jeg hovedsagelig blevet klogere på, hvordan jeg formidler den viden, jeg dengang tilegnede mig.

Hvor meget, turde fremgå af DET OVERNATURLIGE. Jeg føler virkelig ikke i dag, at nogen kan have noget udbytte af OKKULTISME & MAGI.

Hertil kommer naturligvis den rent stilistiske udvikling, som godt nok er rivende. Når jeg sidder og skriver HJERNEN, kan jeg ikke lade være med at overraskes over, hvor meget bedre jeg skriver i dag, sådan rent håndværksmæssigt, end for ti år siden.

El