Revision af O&M

 

Jeg håber af hele mit hjerte, at din revision af O&M gør rede for de sidste 15 års landvindinger indenfor psykofarmakologien. LSD er blot en blandt mange substanser. Specielt er phenethylaminerne her meget interessante.

Jeg håber ligeledes at du denne gang tilføjer et glosarium med koncise beskrivelser af dine begreber.

Eksempelvis:

Shaman: If culture is a spaceship, the shaman is the person performing the EVAs (Extra-Vehicular Activities)

Just Kidding

Tak for dit forfatterskab, Jeg håber du når at leve længe endnu, så du kan berige vores fattige kultur, længe endnu.

MVH. O. P. Lauritzen
Molekylær Biolog

 


 

SVAR

 

Da jeg for overskuelighedens skyld har valgt at begrænse mig til godt et tusind sider, er der en del emner, jeg ikke har kunnet berøre. DO er ikke mindst en temmelig fuldstændig praktisk anvisning i at besøge andre verdener, og til dette formål er hallucinogenerne for upraktiske.

De anvendte begreber vil blive behandlet i teksten sammen med deres (eventuelt) stipulative definitioner. Et indeks med omkring 1.500 opslagsord og ca. 4.000 henvisninger skulle lette navigeringen betydeligt.

Jeg har kaldt dette værk for det ultimative om sit emne. I wasn’t kiddin’.