Bathos på enw.dk

 

Gode Wulff

Tør man håbe på, at Bathos med tiden vil blive lagt ud her på siden?

Med venlig hilsen

Mikkel Harris Carlsen

 


 

SVAR

 

Der er jo efter sigende kun to ting, der er sikre her i verden: Death & Taxes, men så kan jeg da tilføje en tredje. BATHOS vil ikke på noget tidspunkt blive lagt ud på nettet, hverken her på siden eller på eskapisme.dk, som har fået strenge forbud herimod – ej heller vil det blive genoptrykt, genudgivet eller reproduceret i nogen form.

Tværtimod har redaktøren (som altid har haft den største mistillid til det elektroniske medium) tænkt sig, at bladet efterhånden skal overtage enw.dk’s rolle som det sted, hvor man kan finde tekster af undertegnede (ud over bøgerne) især artikler med relevans for DET OVERNATURLIGE – både bogen og fænomenet. Bladets eksistens som filmtidsskrift skal ses som en ren prøveballon for, om der var grundlag for et enw-tidsskrift – og det var der altså!

De tidligste numre er naturligvis ikke længere til at få, men mon ikke de snart dukker op hos driftige antikvarer? Hvis du skynder dig, kan du måske endda nå at erhverve en komplet samling, inden de ryger op i de 1.500,- (eller mere) som det langt underlegne ELSEBETH nu er oppe i!