Bathos på enw.dk 2

 

Hvorfor vil Bathos ikke blive genoptrykt eller lagt på nettet? Jeg tænker bl.a. på, at hvis det ikke er muligt for almindelige dødelige at få fat i dem, når de er så dyre, så kan jeg ikke rigtigt se nogen grund til ikke at genoptrykke/lægge på nettet. Medmindre, selvfølgelig, nogen vil tjene lidt ekstra på det :) Og det kan jo på sin vis være forståeligt, hvis det er svært at tjene til føden som kultforfatter.

Hvor megen modstand møder du egentlig, når du nu ikke er som "alle de andre"?

 


 

SVAR

 

Den bedste sikkerhed for, at BATHOS kommer ud til så mange som muligt, er, at bladet kommer op over det nuværende oplag på godt 100 eksemplarer. Dette kan kun ske ved, at folk opdager, at den eneste måde, de kan få det læst på, er ved at købe det hver gang (idet det som regel bliver udsolgt i løbet af fjorten dage).

Prøv at efterlyse de numre, du mangler, i KORSVEJEN eller DEN BLÅ AVIS, eller forhør dig hos dine lokale antikvarer. Jeg er sikker på, at de stadig er til at betale.

Min egen Neutzsky-Wulff-samling vil næppe imponere nogen, den består for det meste af et enkelt laset eksemplar af de nyere bøger – af tidsskrifter, etc. har jeg så godt som intet. Det hænger nok sammen med, at en forfatter har en tilbøjelighed til at miste interessen for en bog, når den udkommer, så det er kun antikvarerne, der bliver rige - jeg har da hørt om et par stykker, der allerede har BATHOS i baglokalet.

Forfattere, der er ”anderledes”, bliver som regel kun forfulgt af decideret psykotiske anmeldere, og kun på skrift – derudover nøjes man som regel med at ignorere dem. Og det er da til at leve med.

Det sjove ved det er jo, at der næppe er ret mange danske forfattere, hvis navne er mere kendte end mit. Selv den mest entusiastiske modtagelse af en ligegyldig debutant kan ikke hamle op med at være på disken stort set årligt i 33 år!