Sekt eller bare Wird???

 

Hej Erwin..

jeg har en kæreste som er meget facineret af dig.. MEN min mening er helt anderledes jeg synts at du ophøjer dig selv og opfatter dig selv som en gud gad vide om i har en lille sekt???? jeg syntes at du nedgør gud lidt selvom at du PRØVER at skjule det.. jeg syntes ikke at man kan gå ind og lave om på en hellig bog (BIBLEN) der med mener jeg din bog "for længe siden"! jeg forstå ik at du altid skal bruge så "fine" ord for der er aligevel ik mange der forstår dem.. Med Venlig Hilsen Stinne Cheri

 


 

SVAR

 

Kære Stinne!

Ja vi har en hel fed lille segt, du sgu prøve og være med, vi har non held fine fesder. Jeg ved got det er lidt frægt sån å lave om på den bog, Det Dansge Bibelselskab fig af gud på Sinej, men de er jo også mesd for og tjene penge, ik?

De er osse derfor jeg bruer alle di der fine or for nor folg ikke forstår dem så tror de jeg er majed klog. Men – som sagd – du sku prøv og kåm te en a vors seanser – de er fagtisg ret sgæg!

Med Venlig Hilsen

Erwin

Over-segt-leder i Erwin-kirken