Yikes 2

 

Det handler vel også om personlige præferencer. F.eks. ville jeg nok have givet The Time Machine flere stjerner, selv om den ikke er særlig god, fordi jeg godt kan lide tidsrejser og jordens undergang (eller delvis undergang).

Det kan godt være, at amerikanerne kan finde ud af at lave film, men jeg er stadig træt af helt traditionelle kærlighedshistorier i film, der ikke behøver nogen. Kærlighedshistorier skal være ægte og ikke for naive, ellers kan det være det samme.

Jeg læste ikke anmeldelserne i Bathos 6, da jeg ikke har den. Jeg reagerede udelukkende på indholdsfortegnelsen af Bathos 6 på eskapisme.dk. Og jeg kan nu stadig ikke forstå, at The Mummy skulle have så mange stjerner. Jeg kan bare huske, at jeg synes den var for tam med computereffekter som det eneste virkemiddel. Det siger mig ikke så meget.

Mht. remakes synes jeg det er sjovt at se de originale, når jeg falder over dem, for det er ikke så tit, jeg er klar over, at de nye er remakes. Det er fedt at se, hvordan man lavede film dengang. De har et helt andet tempo og fokuserer tit på noget helt andet.

 


 

SVAR

 

Hvis du ikke har læst anmeldelsen, kan jeg godt forstå, at du ikke forstår den.