Verden

 

Kære Erwin!
Tak for din meget søde respons, du fik mig da til at smile. Det uddrag du har skrevet fra Verden, er virkeligt smukt skrevet, jeg må da indrømme at jeg godt vil læse mere hvis det hele er så smukt?? min kæreste er ærglig over det med bogen Faust, men forståeligt nok den må være god siden (din)Helena ikke vil af med den. Det kan da godt være at jeg snart vil lade min kæreste tag afsted på et kursus med dig, for mine øjne er blevet lidt mere åbne hi hi. Jeg vil ned og låne Skrækkens ABC på biblioteket imorgen og så vil jeg vende tilbage til dig med min mening om den (like you care). Til sidst skal jeg hilse fra min kæreste og sige at Rum sparker røv!! Og høre om udgivelsesdatoen for "Det overnaturlige" nu vil jeg gå i seng og læse en godnaterwinhistorie,"Strand" Med Venlig Hilsen Stinne Chéri

 


 

SVAR

 

Udgivelsesdatoen for det OVERNATURLIGE ligger ikke fast endnu, ud over at det bliver til foråret – det er jo en stor bog. Jeg glæder mig til at høre, hvad du synes om SKRÆKKENS ABC …

Mange Hilsner

Erwin

PS: Det første jeg læste af Erwin var også novellen Strand, som min daværende kæreste lokkede mig til. Det skal jeg huske at takke ham for … God læselyst og glem nu ikke Faust, som er klart en af de bedste bøger, Erwin nogen sinde har skrevet! Du kan måske låne den på biblioteket. Bagefter vil du forstå, hvorfor jeg IKKE vil af med min udgave! Alt Godt på rejsen. Hilsen Helena