Abonnement på ENW

 

Goddag Erwin og Helena!

Jeg tænkte på om man ikke kunne komme til at abonnere på Bathos f.eks. sådan at I også har en ide om hvor mange eksemplarer der skal laves af hvert nummer. Kunne I ikke lave en liste man kunne skrives på og så få tilsendt Bathos fast hver måned og så evt. betale ved at indsætte penge på jeres konto og måske betale for 1 eller 2 numre ad gangen i stedet for at sende 50 kr. hver gang. I kunne vel tjene mere pr. nummer så.

Desuden vil jeg foreslå at blive skrevet på en liste og så bestille fremtidige værker af Erwin f.eks. "Hjernen".

Jeg håber meget på respons

Venlig hilsen
Stefan

 


 

SVAR

 

Når man ikke kan abonnere på BATHOS, skyldes det simpelt hen, at jeg så, når jeg en morgen vågner og finder ud af, at jeg ikke gider lave det f…… blad mere, ikke behøver at sende nogen penge retur. Prænumeration på mine bøger må du tale med Borgen om – de ville sikkert ikke have noget imod det – men skaf lige et par hundrede underskrifter først, hva’?

Og hold så op med at hyle over BATHOS, okay? Det er da en del af charmen ved denne gyselige las at skulle slås med tre andre neutzsky-wulff-nørder (også kaldet nøjder) om det sidste eksemplar i Fantask, for slet ikke at tale om at kunne vise nummer 1 frem i plastic, når man nu ved, at det allerede er tooghalvtreds en halv værd på det sorte marked!