Oplevelse af noget "andet"

 

Hej Erwin,

Efter at have fulgt denne tråd om kaptajn Hook, bliver jeg nysgerrig. Da jeg desværre ikke var med til foredraget, kan jeg kun gå ud fra det, jeg har kunnet læse om, her.

Ud fra det, går jeg ud fra, at DO blandt andet er en praktisk vejledning i at se skibe, som man ikke anede eksisterede. Har du et eksempel (eller måske skulle man kalde det en forsmag?) på et skib, som de fleste mennesker ikke har begreb for og derfor ikke kan se? Det ville være yderst spændende, hvis jeg kunne få sådan et eksempel og bagefter gå ud og kigge efter dette skib og få øje på det. Jeg synes, det er rart at få sit verdensbillede sat over styr, så man lige pludselig ser en anden verden. Verden bliver større og mere rar, samtidig med, at den bliver mere syg. Sådan har jeg oplevet det i hvert fald.

H.

 


 

SVAR

 

Uha – ikke blot er DET OVERNATURLIGE Queen Mary – den verden, du kender, er the Titanic. Hvis du virkelig er sådan en epistemologisk vovehals, som du praler med, er ovennævnte bog right up your alley.

Flyvende Hollændere behøver du såmænd ikke at lede længe efter - læs din mytologi – men at SE dem kræver et alvorligt faseskift. Læs you-know-what!