Mere provokation

 

Kære Erwin

Jeg sendte Christians spørgsmål og dit svar ud i plenum blandt en række bekendte, der muligvis hverken kan læse, skrive eller stave, men fra tid til anden forekommer det mig ikke deso mindre, at de har en række betragtninger, jeg ikke helt vil afvise som nonsens. De er vanligvis uenige i de ENW-indlæg, jeg ynder at sende forbi dem, men ofte er argumentationen så diffus, at det ikke nytter at indgå i en egentlig dialog. Nok især, fordi jeg ganske enkelt ikke er begavet nok til at redegøre for, hvorfor du 'har ret', og de 'tager fejl'. Jeg ved for så vidt heller ikke, at det forholder sig således, men det er nu engang min gut feeling.

Nevertheless, her er det svar, jeg fik tilbage. Har du monstro kommentarer hertil?

"Endnu et bevis på at ENW simpelthen fusker med fakta og empiri. Det er jo idiotisk. Tjek både de relativt udførlige beretninger om Cooks første og anden rejse og de relativt mange skibe fra England, Frankrig, Nederlandene og Spanien der besøgte Tahiti (som i øvrigt er flere øer, hvor nogle lå i krig med hinanden og sejlede imellem dem; i hvad? Imaginære epistemologiske usynlige skibe???). Derudover er der aboriginal cavepaintings af det første skib, der når Arnhem land (med en tilhørende mand med sort hat og muskedonnert). Jeg er 100 % sikker på at det findes for jeg har kørt en halv dag i landcruiser og trekket næsten 10 km for at se det. Og tro mig; det findes. Uanset hvad ENW måtte mene om den ting.

Og hvad mener I om følgende konstruktion;
"Hvis du ikke tror mig, så prøv at se den blinde plet. Der er et stort område i synsfeltet, hvor du ingenting ser, men prøv engang at få øje på det!" - Det er så indlysende logisk flabet og dumt og underlødigt at det er umuligt at tage alvorligt.""

Ja, Erwin, det var ordene - orker du at respondere?

Med venlig hilsen
Danny

 


 

SVAR

 

Ja – det er jo sund fornuft. Men glemte dine teologiske venner ikke ”gudsbespotteligt”?