Strand

 

Erwin!! Så fik jeg læst strand. Og jeg må sige at det facineret mig, sikke en tankegang du har Erwin!! jeg syntes det er imponerende, hvordan du kan tage et simpelt sted som en strand og gøre det så smukt og fantastisk at læse. Du har jo vendt det hele rundt og gået helt tilbage til for mange mange år siden,og skabt en "logik" i hvorfor vi tager på standen,du har allerede imponeret mig med den lille novelle så jeg glæder mig virkelig til at læse SKRÆKKENS ABC. Det er lidt sjovt at du Helena startede som jeg, med at læse strand, og du blev ovenikøbet gift med manden hi hi jeg vil se om Faust er på bibloteket den vil min kæreste meget meget gerne læse. Sov godt
Venlig Hilsen Stinne Chéri og Claus ps. Erwin min kæreste er helt vildt glad for at jeg er begyndt at syntes at du er spændende, for han er virkelig facineret af dine bøger.

 


 

SVAR

 

All’s Well That Ends Well.