Hovsa

 

Dav Erwin

Ja, jeg har ikke fulgt så meget med på på enw.dk på det seneste. Men jeg faldt lige over et af spørgsmålene fra en gut, der efterlyser en forudbestilling på en bog han kalder "Hjernen"... hvad bliver det for en bog? En roman? En historie, der kommer til at ligge i grænselandet mellem RUM og DO? Ja, der blver nok at se til med "Det Overnaturlige" når den kommer, men er alligevel nysgerrig.

Så har jeg læst lidt på de næsten daglige komiske indslag fra Stinne, der nok er så sød, men også ganske naiv. Hun er startet med at læse "Strand" ligesom Helene... og ligesom jeg! Vi havde teksten i filosofi, og den var skyld i, jeg besluttede mig til at skrive en større opgave om positivismen.

Tillykke til mig, på denne min fødselsdag

Jesper Johansen

 


 

SVAR

 

Jeg tror ikke, jeg vil røbe noget om HJERNEN, ud over hvad jeg allerede har sagt (et eller andet sted på denne side) det er jo nemlig ganske rigtigt DET OVERNATURLIGE, det drejer sig om, jeg er bare ligesom andre i show business nødt til at lave julekalender i juli. Men på trods af den fagligt klingende titel er det da en forrygende science-fiction-roman om eksperimenter på øverste etage – i bogstaveligste forstand. RUM, næ – vi er nok mere over i den lidt hårdere what-if Michael Crichton-genre, udgangspunktet er i det mindste et eksperiment annonceret i den videnskabelige fagpresse i marts 2003 …

Ja, STRAND er en favourite blandt dansklærere, så den er der en del, der har læst på linje med de tekster af mig, der er i den Danske Læsebog, PÅ FANTASIENS VINGER, VIDENSKABSMANDEN OG DEN LILLE DRENG (og DIGT, som ligeledes – nok hovedsagelig grundet sin korthed - optræder i et par litteraturhistorier) og så videre – den ”pæne” ENW, så at sige. Og så bør du måske, hvad angår Stinne, give agt på Matthæus 18, 1-6 og 10!