Søgemaskiner, browsere, m.m.

 

Hej Erwin
Læste din kommentar i Information.
Ligesom alle andre steder, er nettet fyldt med 99% meningsløst lort, der er kun en selv til at sortere.

MEN du kan gøre det lidt lettere for dig selv ved at bruge en anden browser end Microsofts. www.opera.com laver en browser hvor du 100% kan styre pop-opvinduer - den er gratis og fylder uden java under 4 mb. Den er tilmed hurtigere og med mange flere anvendelige muligheder som værktøj end Iexplorer. På www.mozilla.org, kan man gratis hente en browser ved navn Firebird. Den er i daglig brug også MEGET bedre end Iexplorer, har total pop-upvindue kontrol, og minder i sit udseende mere om Iexplorer end opera gør, hvis det er vigtigt. Det eneste sted hvor disse browsere ikke kan stå alene, er til visse online banking websites, o.l., hvor programmørerne ikke har gjort sig så meget umage, at det virker i andre browsere.

Hvis du er træt af spam (min pik ville være 47 kilometer lang hvis jeg havde reageret på alt det lort jeg modtager) kan man gratis og med fordel bruge et program fra www.mailwasher.net - der får man kontrol over det man gider modtage, og man kan endda gennemse det inden man sletter, bouncer det tilbage (som om din mailadresse ikke virker), blacklister o.s.v.

Du kan også kryptere dine offentlig tilgængelige emailadresser således at de spam-robotter der farer rundt på nettet og finder emailadresser ikke kan 'se' den. Jeg kan finde et link med metoden hvis du er interesseret.

mvh
Michael Bohn

 


 

SVAR

 

Tusind tak for dine gode råd til alle riddere, der har lyst til at give sig i kast med vindmøllen. Jeg har dog selv fundet en enklere løsning. Den hedder *sluk*