The Quick and the Dead

 

"At dømme ud fra lageropgørelsen burde vi måske have sat oplaget op."
MÅSKE? Jeg tror efterhånden at man skal være medlem af The Society of the Quick and the Dead for at kunne anskaffe sig et nyt eksemplar af Bathos.
Efter at have 'rejst' til Fantask i København, fik jeg at vide af den kære ekspedient at "Bathos var udsolgt efter én dag og to minutter". IMPONERENDE siger jeg bare.
Hvad med at fordoble oplaget af the zine så os der ikke er så hurtige (eller døde) kunne få en mulighed for at erhverve os det populære blad inden for to dage og fire minutter - så kunne det jo også være at din husleje kom i hus ( jvnf. "Nyheder") (-; Venlig hilsen Christian, The Society of the Slow and the Living

 


 

SVAR

 

Beklager! Jeg skal nok spørge Fantask, om de vil have nogle flere eksemplarer tilsendt. Derudover vil jeg dels sætte oplaget op til næste gang (det ser jo ud til, at Neutzsky-Wulff-læserne er ved at komme op af stolene, efter at bladet har skiftet stil) samt LAVE GENOPTRYK AF DE GAMLE NUMRE!!!

Så, til alle interesserede:

Send mig en mail (helena@lupa.dk) og informer om, hvor mange eksemplarer du vil have tilsendt af hvilke numre, så jeg ved, hvad jeg skal genoptrykke!

Mange hilsner fra Helena