Waaaaauw...

 

"Frygter du din egen svaghed så meget, at du sætter dine alibier over din lykke..." Damn, Erwin, det er smukt! Absolut respekt og hengivenhed har jeg for og til den mand, som formår at sætte ord på det illusoriske kors min sjæl har båret på i al for lang tid. Now if you´ll excuse me, så skal jeg igang med noget kreativt arbejde! (En måned senere: "Nå, på den måde, jamen så skal jeg igang". To måneder senere: Ja...ja...aaah, nu forstår jeg, nåmen vi ses senere, for jeg skal liiiige hjem og ha gang i en pensel og et lærred". Tre måneder senere: "D-det jo klart!! Hvorfor har jeg ikke set det noget før?? Vi ses senere, jeg forstår pludselig mit eget geni på en ny måde!" fire måneder senere: "Nej, men det kan man jo ik...eller jo!!! Hvor er du cool! Tak, tak, tak, vi ses senere ikke også, noget nyt er lige okkureret for mig". 5 måneder senere: "Erwin, kan du ikke gentage det du engang skrev med at...ens lykke skulle sættes højere end...hvad var det nu...alibiet...jeg har g lemt både ordlyd og mening, men jeg er sikker på, at det vil gøre en kæmpe forskel for mig!"

Christian.

 


 

SVAR

 

Meget præcist ramt – og det er da en begyndelse. Men du glemte: Et halvt år senere: Erwin – den nar …