Helena & Hjernen

 

Hvad er der sket med de noveller, du i sin tid havde liggende her på siden? Kan de ikke blive lagt ud igen?

Hvordan går det med Hjernen? - Synes umiddelbart oplægget lyder spændende. Glæder mig til at erfare hvad du kan få ud af det...

Venlig hilsen
Jens

 


 

SVAR

 

Da vi skiftede server, var der en hel del, der åbenbart gik op i røg. Eskapisme.dk har været næsten overomhyggelig med at opsamle de sidste års artikler, men de halvfems procent, der ligger før 2000 – f. eks. alle novellerne til blandt andet Interpresse samt bidrag til alverdens publikationer kan man vist ikke finde på nettet mere.

Måske engang en eller flere behjertede sjæle vil gå i gang med at gøre dette enorme materiale tilgængeligt – bare at vide, at det eksisterer, og hvor, kan være et problem, især med en forfatter, der glemmer sådan noget, i det øjeblik han sender det af sted. Misforstå mig ikke: Det er ikke noget stort tab – godset ligger stadig i bøgerne, men der er godt nok mange, der spørger.

Hjernen ligger lidt stille for øjeblikket (altså bogen) – lige nu gælder det om at få DET OVERNATURLIGE ud! Et faglitterært værk af denne størrelse kræver jo en ikke ubetydelig efterbehandling med krævende korrekturer, litteraturlister og sagregister, og overvejelser omkring udstyr og illustrationer.

Jeg har foreløbig skrevet 200 sider af HJERNEN og vender tilbage til den, lige så snart det er praktisk muligt. Men med en planlagt udgivelse i efteråret 2005, altså om næsten to år, haster det jo ikke så meget.

Erwin

Under "Af ENW" kan man stadig finde gammelt materiale. - Axel