Verden

 

Hrallo, hvorfor har du i Verden gjort Jesus så naiv at han gir sine penge væk til alle mulige fremmede mennesker? Tror du virkelig det villle være sådan, vis du da ellers troede på jesus? Han af alle mennesker må da kende til menneskernes grådige natur.
Tak for et sjovt site selvom du er lidt for meget nogen gange.

 


 

SVAR

 

”Gå bort, sælg alt det, du har, og giv det til de fattige, så skal du have en skat i Himmelen; og kom SÅ og følg mig!” (Mattæus 19,16-24, Markus 10,17-25, Lukas 18,18-25) Hvorfor udtaler du dig om mig, når du aldrig har hørt et ord af mig? Jeg er naturligvis (som sædvanlig) dybt ironisk, intet moderne menneske ville nogen sinde læse en sætning, der kunne rokke ved dets forudfattede mening om noget som helst. Det kan jo også skyldes, at du har læst Bibelselskabets nyoversættelse af det Ny Testamente, hvor det blandt andet hedder i Mattæus 25:

”Kom hid, min Faders velsignede! arv det rige, som har været jer beredt fra verdens grundvold blev lagt. Thi jeg var sulten, og I kaldte mig en nasser; jeg var tørstig, og I fik mig fjernet; jeg var fremmed, og I kaldte mig en fejlfarve; jeg var nøgen, og I fik mig arresteret; jeg var syg, og I satte mig på venteliste; jeg var i fængsel, og det gjorde jer trygge.”

Tak, fordi du interesserer dig for mig, men jeg er bange for, at du er meget for lidt hele tiden. Din form for selvgod dumhed passer meget bedre i Folkekirken end i kristendommen – den hedder i øvrigt nazisme. Sjæl – gå du ad helved til!

Med Venlig Hilsen

Jesus