Det piner mig ...

 

Goddag hr. Erwin Neutzsky Wulff ,

Jeg deltog for nyligt i en diskussion på et amerikansk forum om, hvorvidt det ville kunne lade sig gøre at opstille Jesus til det amerikanske præsidentvalg. ("violation of the whole 'church and state' issue" etc.) I den forbindelse kom jeg i tanker om, at jeg for mange år siden læste en meget lang, meget indviklet, meget underholdende og navnlig tankevækkende bog ved navn "Verden".

Den kunne jeg godt tænke mig at læse igen. Efter min omtale kunne mine amerikanske venner også. Ved De om denne bog stadig er tilgængelig og om den er oversat til engelsk?

Ja, og det første til sidst:
Jeg *mener* at forfatteren hed Erwin Neutzsky Wulff - tilgiv mig hvis jeg tager fejl.

Med venlig hilsen

Søren Holm

 


 

SVAR

 

Jo, jeg har ganske rigtigt (og som det i øvrigt vil fremgå af et almindeligt leksikonopslag) skrevet romanen VERDEN. Den er fra 1994 og derfor formodentlig oppe i en 7-800 kroner antikvarisk (hvor den kan fås) men du vil kunne finde den på alle biblioteker (hvor den ikke er stjålet). Den er ikke oversat.

Hilsen Erwin