Din hund!

 

Jeg maa indroemme, at jeg ikke forstaar dig. Du vil ikke svare paa et serioest spoergsmaal om kunst men gerne paa noget saa fuldstaendigt ligegyldigt, som "Dolph og Wulff" - what the fuck? Det skal man da vidst have transcenderet for at forstaa - eller hvad?

Diogenes - endnu en gang!

 


 

SVAR

 

Jeg må indrømme, at jeg ikke var klar over, at jeg var forpligtet til at svare på noget som helst. Men jeg kan da sige så meget, at der generelt er to slags spørgsmål, jeg ikke spilder tid og spalteplads på.

For det første dem, en forsvarlig gennemlæsning af DET OVERNATURLIGE overflødiggør, og dernæst dem, der egentlig ikke er spørgsmål, men deklamationer og demonstrationer af eget i reglen noget overvurderet vid. Du må selv bestemme, hvilken kategori dine spørgsmål falder ind under, men at du åbenbart identificerer dig selv med en antik filosof, lyder jo ikke umiddelbart lovende.

I det hele taget er det vel karakteristisk, at de læsere, der er allermest kloge på forfatteren og hans fejl, er dem, der har set et halvt læserbrev af ham. Ja, så fik du – og en hel del andre – alligevel svar.

Det kan du jo prale med på højskolen. I øvrigt vil jeg henvise til BATHOS 37, side 51-55.