Hjernen

 

Hvornår udkommer den og hvad vil den koste?

Mvh. Stefan

 


 

SVAR

 

September er nok et godt bud. Hvad prisen angår, plejer forlæggere at tale om en ”smertegrænse” på 500 kroner. Men det ER en stor bog – min uden sammenligning tykkeste – så det kan godt være, det kommer til at knibe.


 

 

Hej Erwin...
Hvor finder oplæsningen af Hjernen sted d. 28?

Med venlig hilsen
- Jonas

 


 

SVAR

 

Samme sted, som familiens juletræ står. Der er tale om en privat sammenkomst, ikke et offentligt arrangement. Man forærer ikke det væk, man har tænkt sig at sælge.


 

Davs champ!
Efter at have læst "Da Vinci Mysteriet" og "Engle og Dæmoner" kan jeg nu konkludere at Dan Brown er en fandens god forfatter.
Det er jo den samme historie i fortæller, men med hver sin personlige inspiration. En historie som har været der altid, men først nu er blevet interessant for verden, og ikke mindst vatikanet, som har stemplet hans bog for "farlig" (great PR).
Du har selv promoveret denne viden, dionysoskult, mithraisme, tempelridderne, Rennes-le-Chateau, Jesus, og antikken i det hele taget. Hans bog er naturligvis kun en kriminalroman, mens du besidder det faglige i form af "Det overnurlige". Hvad er din vurdering af hans bog "Da Venci mystriet"? Er dette blot endnu en sammensværgelsesteori?
Hvad er din mening til den fremtrædende interresse for antikkens små hemmeligheder?.
Venlig hilsen
Jesper B.P.

 


 

SVAR

Jeg kan da godt forstå, at man kan finde Dan Brown interessant, hvis man ikke har læst NEUTZSKY-WULFF. På den anden side er der vel ikke nogen, der læser Møllehave, hvis de kan læse Kierkegaard.