Hvorfor udgiver du ikke brevkassen?

 

Hej Champ!

Hvorfor udgiver du ikke brevkassen? Som du selv siger, Internettet er dødt. Jeg er sikker på at mange ensomme mennesker, mig selv inkluderet, ville få meget glæde af det.

Jesper Pedersen

 


 

SVAR

 

Fordi BATHOS ikke er ALT FOR DAMERNE. Naturligvis skal der være mulighed for at få besvaret konkrete spørgsmål, der er så specifikke, at svaret ikke bare bliver en opfordring til at læse DO lidt mere grundigt næste gang, og så generelle, at de har interesse for andre.

Uheldigvis kommer langt de fleste fra ”ensomme mennesker” (eller folk, der søger opmærksomhed). Jeg besvarer et ud af hundrede, og det må vist være fuldt tilstrækkeligt.

Et svar som det i BATHOS 43, side 54-56, strækker langt, eftersom jeg sandsynligvis ville sige det samme til nioghalvfems andre: Ja, jeg ved godt, dine forældre og dine lærere har fortalt dig, at du ”har værdi” og HAR RET TIL dine medmenneskers kærlighed og beundring (især pigernes) selv om du aldrig har frembragt et kunstværk eller en ide eller gjort noget for at udbrede kendskabet til en, og at det er et alvorligt handicap, men det kan jeg altså ikke gøre noget ved. Enten ses vi på banen, eller også ses vi slet ikke.