Genoptryk?

 

Da jeg hverken har pengene eller kapaciteten til at gå ud og opspore og tilegne mig den komplette Bathos samling, ville jeg så venligt forslå genoptryk men det er vel en mulighed du selv er klar over(jeg er sikker på at jeg ikke er den første der spørger), så er spørgsmålet mere … Hvorfor? Har du en underhåndsaftale med antikvarterne?

Mvh.

Nwj.

 


 

SVAR

 

Hovedsagelig fordi det ville være alt for besværligt at trykke en tiendedel oplag af en masse numre, fordi der er en lille snes, der ikke har fået købt det i tide. Se det som positiv særbehandling af de trofaste abonnenter, der køber bladet hver gang, og måske endda støtter foretagendet ved at købe et ekstra eksemplar af de numre, der kan formodes at blive sjældne, og så siden sælger det til dig med en lille avance.

Nej – du er ikke den første, der spørger, så tillad mig at foreslå et kompromis, nemlig, at man, hvis man har et ekstra eksemplar af et af de udsolgte numre tilovers, meddeler dette til brevkassen. Man kan så få et lille overskud, snyde antikvarerne og hjælpe en medlæser ved samme lejlighed!