Chresteria.dk og okkultisme

 

Goddag Erwin & co.

Ville bare lige hoere om chresteria.dk er et afsluttet projekt. Seneste opdateringer er fra 2005, saa noget kunne jo tyde paa det. Haaber dog ikke det forholder sig saadan, da det kunne vaere en kilde til en masse spaendende information (udover enw.dk).

Haaber ogsaa at du vil svare paa hvad du mener er de 5 vigtigste okkulte vaerker. Spoerger fordi jeg ikke ved hvor jeg skal begynde min laesning - gik i gang med DO men maa indroemme at det meste roeg hen over hovedet paa mig, og taenkte derfor at jeg maatte tilegne mig en bredere baggrundsviden inden jeg gav mig i kast med et vaerk af den kaliber!

Paa forhaand tak

Med venlig hilsen

Den nysgerrige.

 


 

SVAR

 

Chresteria.dk og okkultisme

DE 5 VIGTIGSTE OKKULTE VÆRKER

1. Den ægyptiske dødebog
2. Tora
3. Det ny testamente
4. Sepher Yecira
5. Zohar

(DE 5 NÆSTVIGTIGSTE

6. Ovid: Metamorphoses
7. Nonnos: Dionysiaca
8. Neutzsky-Wulff: Hjernen
9. Neutzsky-Wulff: Det overnaturlige
10. Agrippa: De occulta philosophia libri tres)

Men læs nu lige BATHOS forfra igen! Chresteria skriver senere angående hjemmesiden.