Ør

 

Hej Erwin.

Jeg sidder og bliver helt ør i hovedet. Jeg har lige læst dit svar til "Videre på den anden side" 31/07 01. Det er en absolut SLÅENDE beskrivelse af hvad jeg gennem flere år har oplevet. Er en til tider ubehagelig "summen", som elektricitet gennem kroppen, normalt? Findes der en dimension, hvor det bl.a. vrimler med store abe-agtige væsener, der vandrer rundt på platforme i en enorm klippehule? ...var det ormindfæstede hoved, jeg så ligge ved siden af mig, ægte? (Jeg ved det, jeg ville være guf for en TV-truth sayer). Udover at jeg lige blev nødt til at fortælle det her til een eller anden, der ville forstå the magnitude of it, kunne jeg godt tænke mig vide: Where to begin?

Christian.

 


 

SVAR

 

Ør

LÆS DET OVERNATURLIGE! BUT I GUESS YOU KNEW I WAS GONNA SAY THAT.